Квітковий магазин онлайн? Так, це дуже зручно!

Квітковий магазин онлайн? Так, це дуже зручно!

Онлайн шопінг – це явище увійшло у життя сучасного покупця, причому не має значення що саме ви плануєте купувати. В магазинах, які працюють в онлайн режимі доступне все, починаючи від продуктів до автомобілів. І навіть квіти можна купити швидко ще і з доставкою.

Як зробити романтичний подарунок із квітів своїми руками

Правда, як і з іншими маркетами, що працюють в онлайн режимі, треба обережно підходити до їх вибору. Але якщо це УкраФлора, вважайте свій ідеальний квітковий магазин ви вже обрали. Величезний асортимент красивих, свіжих та якісних рослин доступний у форматі 24/7. Причому придбати тут вийде як свіжозрізані квіти, так і рослини у вазоні, та навіть готові квіткові композиції. Причому покупцям доступні і рослини локальної флори і екземпляри, привезені з далеких країв.

Квіти – це ідеальний презент

Саме так. Треба привітати колегу – даруємо квіти. У друзів новосілля – квіти. Освідчуєтеся в кохання – квіти. Хочете просто освіжити інтер’єр квартири – квіти.  

Не дивно, що квітковий магазин у відповідь на такий попит постійно розширює асортимент і пропонує нові рослини. Дарувати квіти на різні свята – це вдала ідея. Головне, розібратися з мовою рослин. А мова рослин – це їх колір та вид, форма та аромат.

Червоний – то про кохання та пристрасть, білий – цнота та духовність, рожевий – ніжність і т.д. Флористи допоможуть вам розібратися з усіма тонкощами квіткового кольорового етикету, завдяки чому жодних конфузів не трапиться. Адже якщо презентувати колезі ювіляру троянди яскраво-червоного кольору, то ви фактично освідчуєтеся в коханні. Але ж ви не цього ефекту хотіли досягти. Виказати повагу та респект допоможуть троянди але темно-бордового кольору.

Та справа не тільки в кольорі. Різні види рослин теж призначені для створення різних букетів та композицій. До речі, флористи запропонують вам кілька варіацій. Адже композиції можуть бути:

  • Однокольорові (монохромні) та виконані з використанням рослин одного виду, сорту, форми, розміру. Це про мільйон червоних троянд;
  • Різнокольорові але одновидові. Тобто композиція з тюльпанів, наприклад але різнокольорових ще і різних сортів;
  • Витримані в єдиній колірній гамі, але різні за видами, формами, сортами та розмірами;
  • Різновидові та різнокольорові. Ну це справжній коктейль краси та ароматів.

Навіть самі складні багатоколірні та різновидові композиції матимуть досконалий вигляд бо флористи точно знають, які рослини з якими можна поєднувати, а які не варто комбінувати. Адже у таких складних композиціях рослини мають доповнювати одна одну а не «перекрикувати».

Квіткове диво: розкриваємо магію та переваги дарування квітів у нашому житті

До переваг квіткового магазину крім великого та різноманітного асортименту варто віднести ще і якість та свіжість всіх екземплярів і, безперечно, демократичну цінову політику. Адже квіти – це краса, якою хочеться себе оточувати кожного дня. Отож і ціна на цю красу має бути доступною. І саме такі якісні, свіжі красиві та доступні за ціною  рослини і пропонують на сайті UkraFlora. Причому вибір не обмежується трояндами чи нарцисами, на вас чекають представниці флори різних країні навіть заморські красуні орхідеї.