Купити ланцюжок на 8 березня – зробити і стильний презент і корисний одночасно

Купити ланцюжок на 8 березня – зробити і стильний презент і корисний одночасно

Свято весни і жіноцтва це навряд чи той день, коли варто дарувати корисні подарунки. Краще обрати щось красиве, романтичне і навіть шикарне.

Наприклад, ювелірні прикраси – дуже вдалий вибір. Але оскільки прикрас представлено багато і всі вони різні, то перше питання, яке виникає у чоловіків - яку саме коштовність купити? Складно щось радити, але як показує практика, безпрограшним придбанням є ланцюжки.

Купити ланцюжок на 8 березня

Тому якщо ви в пошуках класного презенту – консультант Злато радять купити ланцюжок на 8 березня. До речі, ланцюжки носять не тільки на шиї, а і на зап’ясті та навіть на нозі (літній варіант). Тому можна почати з прикраси на шию, а потім на наступне свято ви вже будете знати що подарувати. Адже підібрати різні за довжиною ланцюжки, але виконані в єдиній стилістиці не проблема.

Вид плетіння – основний параметр вибору

Мануфактури пропонують в своїх колекціях ланцюжки виконані з золота та срібла. Причому використовуються тільки метали високої проби. Для золота це 858-та для срібла 925-та. Висока проба означає, що метал не просто якісний, а зносостійкий, витримує активну експлуатацію. А коли мова про ланцюжок, то треба орієнтуватися на активну експлуатацію. Бо дуже часто ланцюжки супроводжують дівчат/жінок не тільки по магазинам чи в офіс, але і в басейн, на СПА процедури тощо. Їх носять не знімаючи.

Крім металу відрізняються моделі за сплавами (а це визначає колір золотих виробів) та покриттями. Якщо вам подобаються ланцюжки в сучасному стилі, зверніть увагу на срібні або золоті моделі в білому голді. У них є одна дуже велика перевага і це навіть не їх стильний вигляд чи блиск. Метал покритий родієм стає гіпоалергенним, тобто носити такий ланцюжок зможе навіть пані з чутливою шкірою.

Обираючи ланцюжок на 8 березня, також треба звернути увагу на декор. Це можуть бути як коштовні камені, так і різні вставки виконані з кераміки, наприклад.

Сучасна ювелірна індустрія стала активно використовувати матеріали, які ще не так давно не вважалися підходящими. Але мода змінюється і ювеліри намагаються запропонувати покупцям вироби в різних виконаннях, щоб задовольнити всі смаки та встигати за трендами.

Але головна особливість, яка визначає вигляд ланцюжка – це вид плетіння, який використаний для його створення. Тут рішень сотні, а може вже і тисячі. Пітон, Кайзер, Бісмарк, Якір, Фантазія – це далеко не повний список варіацій на тему плетіння. Від обраного типу залежить вигляд ланцюжка і навіть його міцність. Деякі панянки обожнюють масивні прикраси, інші віддають перевагу виробам дуже ажурним та майже «невагомими». Мануфактури пропонують вироби на всі смаки. Більшість варіантів створюються за допомогою ручної роботи, але є і машинне плетіння.

Вид плетіння – основний параметр вибору

Інтернет магазин Zlato пропонує великий вибір, а це значить, що придбати ланцюжок на 8 березня тут можна без проблем, причому не тільки серед дуже дорогих екземплярів, а навіть у бюджетному сегменті.