Каблучки на 8 березня – для панянок будь-якого віку і статусу

Каблучки на 8 березня – для панянок будь-якого віку і статусу

Прикраси – то особливі речі в життя кожної жінки. Коштовності обожнюють всі жінки, незалежно від віку, способу життя, статусу. Тому якщо ви плануєте зробити вдалий презент на 8 березня – згадайте про прикраси.

Ювелірні вироби на сайті інтернет магазину УкрЗолото представлені на всі смаки і бюджети. Але як показує статистика продажів, і консультанти це підтверджують, саме каблучки на 8 березня користуються найбільшим попитом і популярністю. Це не дивно, бо каблучки носять якщо не всі, то майже всі жінки. Отож цей презент точно буде вдалим. Залишається лише підібрати класну модель. А тут на допомогу прийдуть консультанти, які підкажуть які саме рішення будуть цікавими для тої чи іншої пані.

Масивні чи елегантні, за каменями чи з особливим декором?

Оцінюючи колекції, де представлені каблучки, чоловіки починають хвилюватися і на то є підстави. Вибір величезний, від фото моделей починає йти обертом голова. Дуже складно зупинитися на чомусь одному. Але це тільки перші хвилини знайомства з каталогом маркету ювелірних виробів. Звужуючи коло пошуку, ви відкидаєте все зайве і зосереджуєтеся на вивченні тих колекцій, де представлені каблучки, які підійдуть саме вашій дівчині чи коханій жінці.

Каблучки мануфактури пропонують в:

  • Золоті;
  • Сріблі;
  • Платині.

Це ще не все. Для того щоб у кожного був великий вибір, ювеліри використовують різні сплави (для золота) та покриття (для срібла). До речі, всі дорогоцінні метали використовуються високопробні. Це значить, що каблучка буде мати бездоганний вигляд навіть через багато років після придбання і навіть за умови активної експлуатації.

Крім різних сплавів та покриттів, ювеліри використовують різні елементи декору та спеціальні техніки декорування. Наприклад, шикарно виглядають золоті каблучки з діамантовим грануванням. Якщо вашій пані до смаку щось оригінальне – каблучка виконана з додаванням кераміки, або емалі те що треба. Але безперечно, фаворитами у жінок залишаються каблучки з дорогоцінним камінням і, як правило, це діаманти. Хоча, на вибір ювеліри пропонують більше рішень і навіть цікавіших ніж класичний діамант. Отже придбати каблучку вийде з сапфіром або смарагдом, рубіном або гарантом.

Популярністю користуються топази та агати. Ну а якщо треба підібрати що красиве але в середньому сегменті, то варто звернути увагу на каблучки з цирконами.

Також каблучки відрізняються за особливостями дизайну. Якщо це прикраса з коштовним камінням, то має значення і розмір декоративного елементу, і його тип, колір та кількість. Адже в асортименті ювелірних брендів представлені каблучки з одним каменем, трьома, чотирма або виконані у техніці «доріжки». Варіацій справді багато і вибрати складно. Але по-перше, прикраса на 8 березня то вже вдалий вибір. По-друге – каблучка – то універсальне рішення, яке прийдеться до смаку всім жінкам. І нарешті, якщо цей презент зроблений з почуттям, жінка точно оцінить і ваш вибір, і ваше намагання виявити їй особливу увагу. 

Каблучки на 8 березня

Консультанти інтернет магазину UkrZoloto теж готові підключитися до процесу підбору каблучки на 8 березня. А їх допомога буде дуже доречною, бо вони знають про ювелірні вироби всі секрети і точно підкажуть, яку модель треба обрати для тої чи іншої красуні.